Doprava Veselých ponožiek zdarma nad 30,00 €

Tekmar Protein tyčinka vanilková 60g

Kód karty: 7158
1,69 €

28,17 €/kg

Cena je uvedená s DPH
Na objednávku
 
 
Pridať do košíka

ZÁKONNÝ NÁZOV POTRAVINY

Proteínová tyčinka s vanilkovou arómou v bielej poleve, 60g

ZLOŽENIE

bielkovinová zmes 24% (sójový bielkovinový izolát a srvátkový bielkovinový koncentrát), glukózový sirup, biela poleva 18% (cukor, úplne hydrogenované tuky (kokosový, slnečnicový), sušené mlieko odstredené 8%, laktóza, emulgátor: slnečnicový lecitín, aróma), oligofruktóza, sušené hrozienka 5% (hrozienka, slnečnicový olej), kokosový tuk, zvlhčovadlo: glycerol, sójové vločky, kokos 3%, sójový extrudát (sójový bielkovinový izolát), repkový olej, emulgátor: slnečnicový lecitín, minerálne látky (uhličitan vápenatý, oxid horečnatý), soľ, vitamínový premix (C, E, niacín, kyselina pantoténová, B6, B2, B1, kyselina listová, biotín, B12), arómy.

ALERGÉNY

Obilniny obsahujúce lepok a výrobky z nich,Vajcia a výrobky z nich,Mlieko a mliečné výrobky (vrátane laktózy),Orechy a výrobky z nich, MÔŽE OBSAHOVAŤ: Sezamové semená a výrobky z nich,Vajcia a výrobky z nich,Arašídy a výrobky z nich,Orechy a výrobky z nich

VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/JEDNOTKA

Parametre:(analytické a mikrobio -logické )Výživové údaje v 100g výrobku: Energia: 1772 kJ / 423 kcal Tuky: 17 g z toho nasýtené mastné kyseliny: 13 g Sacharidy: 38 g z toho cukry: 23 g Vláknina: 9 g Bielkoviny: 25 g Soľ: 0,5 g

VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/PORCIE

Parametre:(analytické a mikrobio -logické )Výživové údaje v 100g výrobku: Energia: 1772 kJ / 423 kcal Tuky: 17 g z toho nasýtené mastné kyseliny: 13 g Sacharidy: 38 g z toho cukry: 23 g Vláknina: 9 g Bielkoviny: 25 g Soľ: 0,5 g

HMOTNOSŤ/OBJEM

60g.

PODMIENKY SKLADOVANIA

Skladovacie podmienky:Skladujte v suchu a pri teplote do 25°C.

VÝROBCA

Tekmar Slovensko spol.s r.o.

NÁVOD NA POUŽITIE

K priamej spotrebe

Pôvod

Slovensko

Táto webová stránka používa cookies
Používaním stránok www.tovardomov.sk súhlasíte s používaním cookies, ktoré sú potrebné pre správne fungovanie stránky. Bližšie informácie